top of page

Projecten

Hieronder vindt u de verschillende formaties waarin Shelby actief is als zangeres en/of pianiste.

Carolyn Shelby (solo)

mymove2.jpg

Carolyn Shelby solo

Haar eerste optreden als zangeres, zichzelf begeleidend op de piano, had Shelby toen ze 8 jaar oud was. Nu, 15 jaar later, zijn beide instrumenten nog steeds haar grote passie. 

Als solo-artieste is Shelby van vele markten thuis. Zo schrijft ze haar eigen nummers en brengt ze deze onder de naam Carolyn Shelby ten gehore.

Met een lange lijst aan contacten via het Conservatorium en verschillende bands, is er voor iedere gelegenheid wel een passende bezetting te vinden. Zo kan Carolyn Shelby een bruiloft muzikaal ondersteunen met een intieme, akoestische bezetting (piano/contrabas/percussie), maar is ze ook te boeken voor een bedrijfsfeest met een uitgebreide live band. Het kan zo groot of zo klein als u wilt: de combinatie piano/zang is wat Carolyn Shelby zo sterk maakt.

Ook is Shelby met haar krachtige, zwoele stem als alleen zangeres inzetbaar. Zo heeft ze het podium gedeeld met o.a. pianist Jan Vayne en de Molukse latin-rock band Massada.

Haar repertoire is enorm breed, variërend van jazz tot rock en alles ertussenin. Tussen de steeds langer wordende lijst staan songs van zangeressen als Chaka Khan, Joss Stone en Amy Winehouse, maar ook nummers van Queen en Toto komen voorbij. 

Mocht u als band/ensemble op zoek zijn naar een veelzijdige zangeres, dan bent u bij Carolyn Shelby aan het juiste adres.  

Carolyn Shelby solo ondersteund door live band

X-Groove

Ontstaan als doorstart vanuit de band Groove Xperience, is X-Groove dé band voor iedere feestelijke gelegenheid! Met meer dan 30 jaar aan optredens op de teller en een zeer breed repertoire weet deze band elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Sinds 2014 is Shelby één van de leadzangers van deze partyband.

 

Back to the 70's, 80's, 90's en 00's! De voetjes gaan van de vloer met dansbare funk- en discoclassics zoals nummers van Earth, Wind & Fire, Stevie Wonder, Michael Jackson en Chaka Khan, maar vergeet ook de wat meer hedendaagse bekende hits niet zoals die van Bruno Mars, Joss Stone en ga zo nog maar even door.

 

De meeste bandleden van XG hebben een Indische dan wel Molukse achtergrond. Een ideaal recept voor een Indisch of Moluks feest of festival! Wij spelen op verzoek ook lagu-lagu muziek en laten de voetjes van de vloer gaan met jospan-liedjes.

 

De leeftijden van de bandleden gaat van 24 tot over de 60 jaar! Met zoveel verschillende invloeden en een enorme bak aan ervaring is X-Groove voor haast elke gelegenheid wel inzetbaar.

 

Extra veel energie, extra veel fun, extra gezelligheid en extra groovy: X-GROOVE!

 

ARE YOU READY TO PARTY?!

Check ons op Facebook!

bottom of page