top of page

Lessen

In 2019 afgestudeerd aan de opleiding Docent Muziek, heeft Shelby ruime kennis en ervaring in het geven van zangles, pianoles, muziektheorie en muziekles in het PO en VO. Ook is ze werkzaam als koordirigent en geeft geregeld workshops.

Leeftijd noch niveau spelen een rol in de lessen van Shelby: iedereen kan leren zingen of muziek maken, als je het maar graag genoeg wilt!

Shelby is werkzaam als zang-, piano- en theoriedocent bij de volgende locaties:

Hondiusstraat 99

3021 NJ Rotterdam

Dag: vrijdag, middag en avond

Popschool_Jamit_Logo_2x.png

Hesseplaats 100

3068 EA Rotterdam

Dagen: dinsdag en donderdag, middag en avond

popschoolommoordlogo.jpg

Zangles

Vanaf 2013 houdt Shelby zich bezig met het geven van zanglessen, zowel privé als in groepsverband. Shelby heeft zelf lessen genoten van o.a. Winanda van Vliet, Judith Tacken, Maria Alvarez Fernandez en Harjo Pasveer. Tijdens de opleiding Docent Muziek studeerde ze zang in de genres pop, jazz, klassiek en wereldmuziek, en sloot haar eindexamen Zang af met een 9.

 

In de zangles oefenen we aan techniek (houding, ademhaling, stemgebruik) maar ook aan dingen zoals tekstbeleving en performance. Belangrijk is dat je op een gezonde manier met je stem leert omgaan, maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: dat je plezier hebt in het zingen!

Schermafbeelding 2018-12-05 om 15.44.40.

Pianoles

Al sinds haar 6e levensjaar is Shelby geen vreemde meer achter de witte en de zwarte toetsen. Met docenten als Ronald Kool en Berthil Busstra heeft Shelby zich niet alleen als pianiste, maar ook als toetseniste ontwikkeld. De piano gebruikt ze hoofdzakelijk om haar zang en die van anderen te begeleiden. Dit is dan ook vaak het uitgangspunt tijdens haar piano- en keyboardlessen. Akkoorden leren spelen en een goede vingerzetting zijn een paar voorbeelden die we in de lessen behandelen.

pianoles 2.jpeg

Shelby's piano- en keyboardlessen zijn vooral lichte muziek-georiënteerd, maar af en toe komen er ook technieken uit de klassieke muziek langs (denk bijvoorbeeld aan toonladders). Dus wilde je altijd al dat ene liedje op piano leren, dan kan dat natuurlijk! Bij Shelby leer je met een goede techniek je favoriete liedjes op piano spelen. En als je het wilt kunnen we zelfs leren noten lezen!

Workshops

Zingen is zoiets prachtigs: dat is eigenlijk pas het leukst als je met veel mensen samen bent!

Shelby's zangworkshops zijn bedoeld voor groepen van 15 tot 30 personen, ongeacht niveau of leeftijd. Voor de inhoud van de workshops zijn er verschillende opties: zangtechniek, meerstemmig zingen of een combinatie van beide. Ook behandelen we vaak één of meerdere liedjes, deze worden vooraf besproken. De duur van de workshop varieert van 45 minuten tot e​en heuse workshopdag van ± 4 uur.

Dus heb je een verjaardag, bedrijfsuitje, bruiloft of gewoon een leuke groep mensen (bijv. een koor, je hockeyteam..) waarmee je graag samen wilt zingen? Misschien is een zangworkshop wel iets voor jou!

Neem hier vrijblijvend contact op voor meer informatie.

IMG_6539.jpg
bottom of page